Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

Written in

Szerző:

annak ellenére hogy már megint nem volt semmi kedvem felkelni ma reggel, és érdeklődésem a mai nap iránt egyenlő volt a nullával, egész jól sült el minden.
reggelente tényyleg nagyon szar kedvem van mostanság. de rájöttem hogy a lakásban én vaygok a hangulatvezér, mert a búbánatos képemtől mindenkinek úgy elment a kedve, hogy a reggeli tükörtojás elfogyasztása teljes csendben zajlott. utána egyetem, ugyebár.. amikor bemegyek abba a visszataszíitó épületbe midnig arra gondolok: én ma mér is jöttem? érdekes, hogy egyes csoporttársaim még mindig úgy érzik, mintha vakációs hangulat volna, pedig rohadtul nincs az, mert ha jól számolom eltelt már negyede ennek a félévnek is. na de a mai két német óra nem is volt olyan katasztrófális, mint vártam. utána pedig vicussal egy szamosparti padról figyeltük a régi épületeket és a szamost meg a mocskot a partján, a szunyogokat, és megtudtam hogy rovarok nélkül az emberiség 5 éven belül kipusztulna, noha nem értem miért. de nyílván nem kell mindent érteni. utána infó óra az arrogáns névrokon infótanárnővel, akitől fizikálisan is rosszul leszek ha közelít, nemcsak azért mert egy nagyképű klimaxos hülyepicsa vénlány, hanem mert ezt még tetézi a csípős izzadtságszag ami megcsap valahányszor elhalad előttem. és kikészülök amikor a spanyoltudását kezdi fitogtatni. ma is megkérdezte, van-e valaki spanyolos a csoportbna, hogy vele SPANYOLUL kommunikáljon. de ne azt a szép spanyolt képzeld el amit a tévében milagrosék beszélnek, hanem valami torzított nagyonbéna akcentust. hála istennek nem volt. de amikor egyik csaj valmit nem értett, mégis így tört ki: ah dios mio! ( á diohh mijohh hogy oda ne rohanjak.. magastérdemelésben…) na de csak ezután jött a java. vicussal meggyőztük egyméást hogy beiratkozunk egy társaságitánc tanfolyamra és m,a volt az első nap. sajnos akiket kiszemeltem partnernek mind visszamondták, úgyhogy egyedül mentem, és tökjó volt ott állni, mint a khm a lakodalomban, amikor egyszercsak belépett az ajtón egy hosszú szőke hajú, szakállas, kékszemű, ránézésre rocker fazon.. na, kis hercehurca után rávettem magam hogy megszólítsam, és hát ő lesz a párom. megegyeztünk hogy két legyet ütünk egy csapásra, azaz én megtanitom magyarul, mivel csak annyit tud hogy kicsikutya, és ő megtanít engem románul, mert én sem tudok sokkal többet. na, ő Bogdan amúgy, és elsőéves színin, és csütörtökön ismét egyedül táncolok mert pont előadása van. fasza.
ennyit kókuszdióhéjjban a napomról, megyek mert vár a pizsim és a KÉT paplanom!

Címkék

Egy hozzászólás a(z) “” bejegyzéshez

  1. Zsombor avatar

    marketingszakasszony ! ez nagyon jo , jartam en is igy nemis egyszer tudod otthon abban a garazsuzletben 😛 allandoan ott vasarolok s sokszor kijott hogy vettem kolat csipszet szotyit s hazicsokit s 10 lej vot 😀
    pedig ilyen 2,45 bani meg ilyenek voltak az tenyleg jo @@ alairom Kata .. alairom !! 😀 putita

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: