Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

a jelenség

Written in

Szerző:

most egy olyan jelenségről fogok írni, ami szerintem egy teljesen normális, mindennapi, egyszerű és nagyszerű velejárója az életnek, és mégis a legtöbb ember számára furcsa, misztikus, hihetetlen és persze végsősoron lehetetlen is. (ezen jelentős csoport tagjai könnyedén magukra ismerhetnek arról, hogy számukra ez a bejegyzés sem más, csak egy furcsa, elszállt de semmitmondó, mindenféle zöldségből összetákolot zagyvaság) és ha őket próbálnám rábeszélni valamire, az majdnem úgy nézne ki, mintha a vaknak magyaráznám a pirosat. ilyenre márpedig nem vetemedek (legalábbis nem ezen bejegyzés keretei között)

a jelenség lényege szerintem már mindenkinek ismerős: elképzelni valamit, és egy nap arra ébredni, hogy beteljesült. hogy ott van az orrod előtt, csak észre kell vedd. hát én valamelyik estémet azzal töltöttem a múlt héten, hogy számolgattam, hányszor volt úgy az életemben, hogy valamit elképzeltem, és anélkül, hogy olyan nagyon akartam volna, az a valami valamiért bekopogott az életembe. jobbanmondva az a valaki, mert most csak kapcsolatokra értem (baráti- ésvagy pár-). például egyszer budapesten futott át az agyamon egy szép kép, és kb fél évre rá, kaptam egy szép baráti levelet. vagy egyszer egy templomban megpillantottam valaki első perctől szimpatikusat, és két nap múlva megfogta a kezem a buszmegállóban. vagy múlt nyáron a tengerparton: amikor már kevésbé volt forró a homok egy délután, hasra feküdtem, szembe a tengerrel, farkasszemet néztem vele és közben egyszerűen csak szépnek gondoltam az elkövetkező periódusát az életemnek, és azt hiszem még annál is jobbra sikerült, mint amilyennek elképzeltem. most utoljára pedig?
egy hete egy fénykép előtt váltottam két szót valakivel valakiről, s másnap véletlenül a blogjára tévedtem. éshát, ugy-e, most is vele beszélgetek : ))

nem tudom, hogy hol az igazság: az univerzum intézi-e úgy, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy elképzeljük (ahogy azt manapság divatos hirdetni), vagy egyszerűen mi, tudat alatt. de valahol félúton biztos, hogy létezik egy igazság ezt illetően is.

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: