Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

igyekezz, az augusztusi égbolt zár

Written in

Szerző:

mindjárt véget ér ez a gyönyörű nyári hónap, és én még semmi nyomát nem hagytam a blogomban. pedig marketingesként tudom, hogy aki homokba dugja a fejét, abból egy idő után csak egy segget látnak az emberek. vagy csak simán megfeledkeznek róla. egyiket sem kívánom magamnak, tehát… : ))

ez a hónap mindig elidegenít a blogomtól, valóban. az augusztust midnig kicsit úgy képzeltem, mint egy hegycsúcsot, aminek a meghódítására január elsején indultam el. augusztus az év fénypontja, amit mindenki vár. a beteljesülés. a zajos, füstös szombat esti láz. az augusztust dobpergéssel kellene bevezetni, és tapssal kellene zárni. ami utána jön az már az ereszkedés a völgybe, a lejtő, a másnapi takarítás, a vasárnap esti pihenés. és hát annak is nagyon örvendek, hogy mi vagyunk az egyetlen hónap szülöttjei, akik elmondhatjuk, hogy csillagok hulltak az égből amikor világra jöttünk, hátnem fanntasztikus, rita és a többiek? : ))

kihasználva, hogy a CFR 50%-os kedvezményt ad, mert egyetemistaként azon vagyok, hogy gyarapítsam a román állam szellemi tőkéjét, és a MÁV 90%-osat, csak mert határon túli magyarnak születtem (vicces, nem?), augusztusban nagyon olcsóért sikerült megmártóznom végre a magyar tengerben is. úgy tűnik, az augusztus ilyen borozós. bemelegítő lenne a szeptemberi szüretre? : )) augusztusban boroztunk a balaton parton, Weöres kötet ésésés holland dohány fölött. aztán augusztusban boroztunk valakivel, akinek a tekintete még mindig olyan, mint a macskáé. megigéz. és mindezt egy olyan égbolt alatt, ami szerintem a legszebb látványosság marad, bárhová is utazzon az ember. és ott van, csak fel kell nézni…

Címkék

Egy hozzászólás a(z) “igyekezz, az augusztusi égbolt zár” bejegyzéshez

  1. Rita avatar
    Rita

    csak amikor masodjara olvastam, lett az az AHA momentum, hogy a bolt szok bezarni ;))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: