Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

meg-e világosodtál már?

Written in

Szerző:

semmi esélye az ősznek besötétíteni, a minap buszra várva abszolút semmire nem gondolva csak úgy a semmiből mint akit fejbevágnak, megvilágosodtam.

nekem is megvan az a ritka jó tulajdonságom, hogy csak azt tartom jónak, amit én vallok, hiszek, csakis az a filozófia helyes, ami szerint ÉN élek. ha neked más az életfelfogásod, akkor nekem az már gyanús, ferde szemmel nézlek, olyan mintha elfogadnálak, pedig csak úgy teszek feltéve ha talál veled a szó, de magamban úgyis tudom, hogy te más vagy, nem arrafele tartassz, amerre én, és egy hamis célba fogsz beérni, ha egyszer beérsz egyáltalán. de mekkora ostobaság ez már! szinte belepirulok a szégyenbe, valahányszor tudatosul bennem a szűklátókörűségem. mégis ki vagyok, hogy én legyek a helyes életvitel viszonyítási pontja? ki vagyok én, hogy hozzám kelljen igazodj? hát senki.

na hosszú lére eresztettem, de ott, a buszra várva abszolut semmire nem gondolva csak úgy a semmiből mint akit fejbevágnak rájöttem, hogy XY talán éppen attól lesz jobb ember, mert egy számomra idegen istenhez imádkozik. vagy mert egyáltalán nem imádkozik. vagy mert a saját neméhez vonzódik. vagy mert sötét ruhákba öltözik és félrenyalja a haját, vagy mert…mert…mert…. XY talán pont attól lesz értékesebb az emberiség számára, mert nem az én elveimet vallja, hanem az övéit.

Címkék

3 hozzászólás a(z) “meg-e világosodtál már?” bejegyzéshez

 1. thomas avatar
  thomas

  Kata, felnőttél.

 2. Zsolt avatar
  Zsolt

  Hm… valóban… 2 megvilágosító kérdés fut végig az agyamon, mint “először blogod olvasó”: mihez viszonyítva helyes(ebb)? Ez mind relatív- én inkább azon töröm a fejem, hogy a sok “helyes” helyett azt találjam meg, ami IGAZ!- és akkor az helyes is-

 3. Kata avatar

  nem értem miért relatívabb a “helyes”, mint az “igaz”. 😛

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: