Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

első napok

Written in

Szerző:

bár meg se ígértem volna, hogy szabadidőmben többet fogok írni. nem sikerült, elhanyagoltam a kicsi blogomat. na de eldöntöttem, hogy mostantól másképp lesz. nem csak a magam szórakoztatására írok, hanem másokra is gondolok, a családomra elsősorban, azon belül is édesanyámra, aki tudom hogy olvassa a blogomat (SZIA MÁMÁ!) mert me kell számoljak neki a külföldi tapasztalataimról. németországnak fix a kellős közepében vagyok, thüringiában, schmalkaldenben, bentlakásban, 6odik emeleten, gyalog kell jönni mert nincs lift (oh hányszor visszasírlak, drága economica2) na de! nem siránkozni jöttem, hanem egyetemre tanulni. ma volt a második nap, ahhoz képest, hogy az idejövetelem mennyi bonyodalommal járt, az első nap adminisztratív ügyei gond nélkül megoldódtak pár óra alatt. közben megismertem a sorstársaimat, 6 brazil fiút, orosz lányokat, egy dél afrikait (aki fehér), két mexikóit, egy amerikait, és valami késő-kása spanyolokat, akiket ma este fogok megismerni az első erasmus partin. megvannak a tantárgyak amikre majd járni fogok, de az csak jövő héttől. a városról annyit, hogy sokkal csendesebb és kisebb mint kolozsvár, szép meg minden, de látszik rajta hogy keletnémetországi maradvány. tehát ócska. de legalább van múltja, régi régi település, szép régi templommal, és olyan grimm mesékre emlékeztető házakkal. frank-hesseni stílus azt hiszem, amikor úgy látszik minden gerenda a házból. beteszek egy képet is. hát isteni. sietek, kell öltözzek. még írok!

Címkék

2 hozzászólás a(z) “első napok” bejegyzéshez

  1. Nenju avatar
    Nenju

    Nahát, GRATULA! Alig értél oda, máris irtál! És mostmár én is rendszeresen fogom olvasni a blogodat, legalább tudom milyen élmények érnek.S hátha majd egy szép nap én is azt olvasom, hogy szia kicsi :))

  2. Monika avatar
    Monika

    Szia Kata :* orulok, hogy jol vagy. visszasirod az economicat? :)) sirjad is!!! mi is vissza sirunk 😦 na de ez van. na vigyazz magadra :* jo ejt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: