Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

égés

Written in

Szerző:

na ismét rövid leszek, mert kedd este volt. 80-as és 90-es évek zenéjét játszottak ma az egyetem klubbjában, csak azért mentem el. imádom a nyolcvanaskilencvenes zenéket, nem tudom miért, de sokkal jobbak mint az ezredforduló utániak. lehet, hogy csak mert távolabbiak, és távolabbról minden szebb, nem tudom. amikor eljöttem (ezelőtt 2O perccel kb) épp az ment, hogy ájm blúú dábádí-dábádáááá, ezis jó.

na de a ma érdekességeiről dióhéjban. ma vettem észre, hogy tegnap kicsit leégtem. ledőltem a könyvtár előtt, mert volt egy óra szabadom (és a könyvtárban már eleget ültem) szépen sütött a nap, és vannak ilyen támla nélküli padok, egy csomó (rita egyszer azt mondta, lóca) hát ám legyen: ledőltem egy ilyen lócára, és egy kerek órát süttettem magam a nappal. mrár majdnem elaludtam, amikor órára kellett menni. na és ma láttam a tükörben, hogy leégett a mellkasom… milyen jó!!!

a másik érdekesség a mában, hogy háromszor láttam szivárványt egy óra alatt. bolond egy idő volt, minden ötpercben zivatar, utána meg verőfényes napsütés.

a harmadik érdekesség a ma esti buli előtti bemelegítő lent az oroszoknál. átjöttek a másik bentlakásból pár brazil fiú, és az egyikről kiderült hogy úgy hívják: marcos paulo coelho. de nem büszke rá. lehet, hogy én sem lennék.

pá!

Címkék

2 hozzászólás a(z) “égés” bejegyzéshez

  1. Juditka avatar
    Juditka

    Pedig a Te neved is elég híres…Remélem azért büszke vagy rá:P

  2. Kata avatar

    én igen : )
    szépanevem!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: