Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

néni macskával

Written in

Szerző:

ma olyan jó volt minden, és ennek egyik oka, hogy ma végre kicsit paleolitül táplálkoztam! mióta csabi elültette a rovart a fejemben, és megvásárolta nekem a szendi gábor könyvet, hangosan kijelentve a kasszánál, hogy ez a legjobb könyv az egész alexandriában, azóta valahányszor kenyeret eszek mindig ott ül a kicsi ördög a kenyér szélén, és a kicsi villájával kicsi lyukakat szurkál a lelkiismeretemre. ez pedig nem jó, mert szerintem ha valamit úgy eszünk meg, hogy közben rosszul érezzük magunkat miatta, akkor az nem fog jó irányba táplálni. ma igazi hús volt a terítéken (nem vízből és temperából csinált rózsaszín felvágott), zöldséggel és gyümölccsel. utána meg mintha szárnyakat kaptam volna, olyan jó kedvvel repültem az egyetemre.

kifejtettem ma egyik óra elején egy kolléginának, hogy szerintem milyen rossz ez a divatos módszer, hogy egyetemen handout-okat osztogatnak a tanárok. tehát, hogy kinyomtatva kézbe adják azt, amit elmondanak órán. ha powerpoint, azt is kinyomtatják, pedig azt el lehet küldeni mailben is. az óra gyakran azzal telik, hogy a tanárnő handoutot nyomtat, mert nincs elég. sokszor annyi fölösleges papírral jövök haza… na és elmondtam, hogy ez szerintem papírpocsékolás, és főleg azt a sok fát sajnálom, amit kivágnak a haszontalan handoutok miatt. egyszercsak az óra felénél a tanárnő azt mondta, hogy ő most kioszt még valami handoutokat. erre a kollégina rám nézett, és azt mondta: “oh no! trees again!”

aztán mi volt ma még? hát aranyeső! fix benne kellett volna átszaladjak egyik óráról a másikra, de úgy döntöttem, most csak sétálok. jó volt, mert nem éreztem a cseppeket a nagy hajamtól, csak a földön láttam, hogy esik, és közben olyan jól melegített a nap. le sem tagadhatja a május, hogy megjött nekünk! : ))

de a nap fénypontját zsombinak szeretném megköszönni ezúton is!
a csatolt látványt ma dél körül ő kapta le kolozsváron. fix ilyen néni szeretnék lenni úgy 50-60 esztendő múlva!

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: