függönyök

vannak ezek a szalagfüggönyök, amiket inkább irodákba szoktak tenni. (szerintem nem otthonos.) mégis, itt ez van a szobák ablakán. namármost, az a csodálatos ötletem támadt ma, hogy mennyivel otthonosabbá tenné a szobát, ha minden szalag más színű lenne. nem beszélve arról, hogy a kedvemet is jó irányba terelné. nem kizárt, hogy ha sokszínű szalagfüggönyöm lenne, én is szívesebben ülnék egyedül a szobámban és egész nap a függönyt nézném.

egyéként ma jó volt az iskolában. végre a nap kegyeskedett kicsit melegebben sütni, és így végre farmerszoknyában mehettem. aztán thomassal ebédeltünk, a norvég fiúval, aki csodák csodájára 2 fejjel magasabb mint én. hétvégére már kiagyaltak egy rándulást stuttgartba, azt mondta csatlakozzak. én pedig nem mondtam nemet.

4 hozzászólás a(z) “függönyök” bejegyzéshez

  1. Oh jaj, ezek a függönyök…Hadd el Katka, örülj, hogy szalagfüggöny van, és nem esik le, mint Kváron :))) Emlékszel, hányszor a fejünkre esett az a szép sötétítő, amit aztán megfelelztünk? 😀 Puszik

  2. Igeeeen…agyon ütött párszor a függönytartónk… de monddcsak, veled van most a félfüggöny? >:D<

  3. azon kesergek, hogy nekem is most EGYSZÍNŰ szalagfüggöny van az új szobában, ahova költözök, s adtál egy ötletet a színezéssel…remélhetően a tulaj is díjazni fogja:))

  4. azt hiszem levédetem a többszínű szalagfüggönyt!!!

Hozzászólás