Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

erasmussal megcsömörölni…

Written in

Szerző:

…többek között azt is jelenti, hogy 2 hányás között nincs senki a közeledben, aki főzne neked egy teát, vagy megkérdezné, hogy van-e gyógyszered. túl vagyok életem legrosszabb gyomorrontásán, és ami még rosszabb, hogy pont a berlini kirándulásról hazafele jövet történt. a tegnapi hostel-reggeliben volt rántotta, ami igazából nagyon-nagyon jólesett, aztán a narancsoskólával leöblítés már kevésbé. mindenesetre ezek együttesen, plussz az 5 órás buszozás 5-szörös hányást eredményeztek, és akkor a másik menésről még nem is beszéltem. tényleg nagyon-nagyon rossz volt, főleg a hidegrázás része, amikor 2 takaró alatt téli cuccokba öltözve is futkosott a hideg a hátamon. de miután szerencsésen lehánytam a bőrkabátomat is, már jobban voltam. egész jól aludtam az éjjel, reggelre már semmi bajom nem volt, csak gyenge voltam/vagyok még midnig. ennek ellenére már 2x mostam, felmostam a padlót, elmentem vásárolni és amikor felpakoltam mindent a szalagra azt mondják, nem lehet hitelkártyával fizetni. tökéletes. mindent átpakoltam a másik szalagra, elmentem kivenni pénzt, közben meg arra gondoltam, mennyivel könnyebb volt az ősembernek: ha étel kellett, egyszerűen csak elment vadászni, leszúrta a vadat, megsütötte és megette. nekünk miért ilyen bonyolult az életünk?

ezt leszámítva jól telt a hétvége. berlin szép, de valahogy olyan tragikus helynek éreztem a fal miatt. az épületei viszont nagyon tetszettek, a reichstag, a brandenburgi kapu, a múzeumok, a katedrális… a tévétoronyba felmenni nem volt kedvem kiadni 11 eurót, és amúgyis voltam már tévétoronyban. az emberek jópofák voltak, 2 orosz lánnyal és a norvég fiúval voltunk egyfolytában együtt. szerencsére megint sokat kacagtunk.

elnézést kérek minden olvasótól, hogy egy hétig nem írtam blogot. nekem is rosszul esik, remélem ezután nem lesznek ekkora kihagyások!

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: