Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

a tisztaságról

Written in

Szerző:

az elmúlt napokban években elgondolkoztam folyamatosan az emberi kapcsolatokon gondolkozom…

ők jönnek szembe az utcán, nekik integetek az induló vonatról és ők köszöntenek az állomáson ha megérkezek, ők szólnak hozzám könyvekből, őket hallom a rádióból, ma épp felettük vonul el egy felhő az esti időjárásjelentés szerint. ők lopóznak be a szobámba éjjel 4 és 5 között hogy felköltsenek, hogy én teljesen éber szemekkel felüljek az ágyamban, feltámasszam a fejem, mint egy iskolapadban és figyeljem őket. és ekkor elkezdenek mindenfélét csinálni előttem. könyvtárban görnyednek vastag könyvek fölé. verset írnak. mosogatnak, leviszik a szemetet. bepakolnak, elmennek, majd visszajönnek, kipakolnak. halkan beszélnek és könnyen sírni kezdenek. őket mind szeretem. aztán vannak olyanok is, akik csak azért költenek fel éjnek idején, hogy az előbbieket kinevessék. hogy gúnyt űzzenek az egyszerűből és mindent csináljanak, ami nem mindennapi. hogy feltűnősködjenek. őket arról lehet megismerni, hogy türelmetlenek. kapkodják a tekintetüket. hogy rengeteget beszélnek és rengeteget mozognak, de őszinte szóval és őszinte mozdulattal csak szökőévenként egyszer ajándékoznak meg.
őket nem szeretem.

bár minden éjjel nagyon érdekes a felhozatal, az álom előbb vagy utóbb visszatalál a szemeimre. szerencsés esetben a mindennapi dolgokat művelőket látom utoljára, és ilyenkor, ha erőm még engedi, röviden hálát adok a tisztaságukért.

Címkék

Egy hozzászólás a(z) “a tisztaságról” bejegyzéshez

  1. Nenju avatar
    Nenju

    És még az is jó, nagyon jó, hogy ahogy olvasom én is tökéletesen át tudom élni ezeket a pillanatokat. Mert ismerem.Ezért nekem is nagyon jó. Köszönöm hogy eszembe juttattad!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: