Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

sztárkérdés

Written in

Szerző:

a mai nap azért egyedülálló, mert eddig a legszarabb volt brüsszeli tartózkodásom alatt. szerintem már az is egy rossz ómen volt, hogy magamtól megébredtem 6:37-kor és nem tudtam visszaaludni 7-ig, bár akkor ezt nagy optimistán én jó jelnek könyveltem el. jó volt a reggeli tusolás és a finom alma amit az erdőn végigsétálva fogyasztottam. kellemes volt felismerni azt a tényt is, hogy ha korábban indulok egy negyed órával, akkor még találok helyet a villamoson és elérem jól a metrót is.

na de a reggeli kis békés lelkemben hamar káosz lesz, amikor úgy kezdi érezni, mindneki őt basztatja. vagy mindenki engem néz például, ettől kiakadok. amikor úgy kezdődik a reggel, hogy “mifaszért néz mindenki engem”, csak nem a hajammal van valami, na akkor tudom, hogy nem jó nap lesz ez. aztán már nem kellett sok ahhoz, hogy besokalljak a mostani sztárkérdéstől: mik a terveim a jövőre nézve. mit csinálok brüsszel után. mi a következő lépés. esküszöm, ha az elmúlt 2 hónapban ezt nem fejtettem ki harminchétszer harminchét különböző embernek (több nyelven), akkor egyszer sem. pont úgy mint két éve a marketing mesteris kérdéses válaszról, lassan erről a válaszomról is apró cédulákat kellene készitsek és a farzsebemből csak úgy kikapjam, ha rákérdeznek. igen, meglehet, hogy éppen az zavar, hogy nincs konkrét tervem még a jövőmről, és csak hebegek habogok, hogy majd kialakul mint a púpos gyermek, ja, ez sincs kizárva. de ha előre tudnám, hogy januártól munkába állok a saatchi&saatchi-nál, magamat ismerve szerintem akkor sem szivesen ecsetelném a jövőmet, mint ahogy azt sem nagyon ecseteltem senkinek, hogy jövök brüsszelbe.

az egyetlen dolog, amit szivesen ecsetelnék, az az lenne, hogy mondjuk januárban férjhez megyek. vagy majd azután, hogy mondjuk januárban szülök. na ezek már érdemesek arra, hogy az ember világgá kürtölje. de amig nincsenek ilyen hirértékű információk a birtokomban, addig nem fogok sok újdonságról beszámolni a jövőmet tekintve.
meg amúgy is inkább nyáron szeretnék férjhez menni.

bocsánat mindenki, de ma főleg Zoli.

Címkék

6 hozzászólás a(z) “sztárkérdés” bejegyzéshez

 1. Rita avatar
  Rita

  miko fagyizunk egyet?:) vagy pizza az is johet!

 2. Zoli avatar
  Zoli

  Minden rendben 😉

 3. Rita avatar
  Rita

  Olyan igazad van! Ha en nagy leszek, soha, de soha nem fogom a gyerekektol vagy egyetemistaktol azt kerdezni, hogy mik a jovobeli terveik. Ezennel fogadom.

 4. Kata avatar

  Rita, a fagyiból lassan tea lesz!! : )))

  Zoli, a ha hazamegyek visszaadom a könyvet : )))

  Rita, üdvözlöm ezt a jo elhatarozast : )))

 5. Elso Rita avatar
  Elso Rita

  A masodik Rita nem en vagyok:)))

 6. Kata avatar

  tudom, van egy gyergyói ritám és egy kolozsvári ritám. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: