Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

stoppolás

Written in

Szerző:

december óta fix egy olyan része történt az életemnek, ami szerintem eléggé meghatározó lesz a jövőre nézve, és sosem fogom tudni teljes egészében megbocsájtani magamnak, hogy a részletektől olyan nagyon elzártam a külvilágot, már amennyiben a külvilág a blog olvasóit jelenti. most néhány olyan napot élek, amikor az egészet egy bizonyos távolságból látom, mintha mondjuk kitekertem volna biciklivel a felekre és visszapillantanék kolozsvárra.

ha most mindent be szeretnék pótolni, akkor elsőként a lélekrágcsálókkal kapcsolatos tapasztalatokról írnék. ezt most már nem tudom, hogy müllertől vagy poppertől loptam, de nem saját. volt egy nap decemberben, amiről sosem írtam, és ami egyébként is lehetetlen lett volna, mert ahogy észrevettem/vetted csak jobb időkben írok, és az a nap bizony nem a jobb idők intervallumhoz tartozott. hátszóval van egy embertípus akit szerintem senkinek nem kell bemutatni; az, aki egy téli napon elszívja azt a csepp energiádat is amit egy egész nyáron összekuporgattál magadnak a láthatatlan lopóba. nem túlzok nagyon, ha azt mondom, egy ilyen ember hatása alatt teltek múltak a hetek, hónapok. persze volt még olyan is, aki tett rá sok lapáttal.

és volt olyan is, aki levett néhány lapáttal. ha mindenképp elakarnám mesélni azt az 5-6 hónapot, ami innen jól kimaradt, akkor a második mesém tanulsága az lenne, hogy minden rosszban van valami jó. ebben a rosszban például az volt a jó, hogy megismerkedtetett valakivel, aki éjjel 4-ig képes ébren tartani a tüzet a kápolnánál, hogy te ne fagyj meg a gitároddal miközben teliholdat nézel. vagy csomó más apró dolgot, amit fel lehetne sorolni, de semmi értelme, mert nem azokon van a lényeg, hanem a lélekstoppoláson. ezt már nem müllertől sem poppertől nem loptam, hanem nagyon azt hiszem, hogy saját!!! azt jelenti, hogy egy-egy kellemes beszélgetés-séta-hallgatás-vagy akármi, mindegy teljesen hogy mi folytán befoltozza a lyukakat lelkeden, amiket a rágcsálok hagytak maguk után.

de a meséket majd bővebben máskor, tanulságot pedig majd a végén, ami messze van!

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: