Upsidedown is a WordPress theme design that brings blog posts rising above inverted header and footer components.

Állomások

Written in

Szerző:

Szomorú pillanataim mindig ugyanarra a gondolkodáshibára vezethetők vissza: hogy a helyzet, amiben épp vagyok, a most, most már biztos örökre így marad. A fejfájáson már semmi nem segít, a szürkeség végleg itt marad, a főnök valamilyen titokzatos módon lekapcsolta az időt, mielőtt ide ült mellém idegesen szuszogni, és ezt a gerelyt, ami csak úgy mellékesen a hátamba szaladt, már mindig magammal cipelem. Foto0455

Nos, bármennyire is nyomaszt egy érzés, ha felismered a hibát, ami a gondolkodásodba csúszott, máris tettél egy lépést a gyógyulás felé. A gyógyító gondolat: minden, minden élethelyzet csak egy állomás. Szomorú pillanataimban nem a szomorúságom oka a nagyobb baj, hanem az, hogy azt hiszem, ez már végleg így marad.

De nem maradtam 12 éves, nem fázok már egy kolozsvári lakás konyhájában reggelente, és nem hordozok a testemben innen-onnan belémhajított kisbaltákat, pedig mindegyik helyzetet nagyon utáltam és mindegyik szomorúvá tett. Akkor még csak simán szomorú voltam, azzal a nyomasztó, ámde megfogalmazatlan teherrel a vállamon, hogy ez már bizony így marad… Ma már, noha szomorú és vidám pillanataim most is bőven vannak, szívem legnagyobb örömével tudatosítom minden nap, hogy a most csak egy állomás, ahol alkalmam van körülnézni, tapasztalni, tanulni. Ennyi.

A kép a gyergyói állomást ábrázolja egy tavaly júliusi naplementével. Arról pedig, hogy az élet maga is csak egy nagyobb állomás, majd egy következő írásban és persze képpel…;)

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: